فريم ورك هاي جاوا اسكريپت + بهترين فريم ورك هاي JavaScript
تعيين كتابخانهها و كادر وركهاي جاوا اسكريپت موضوعي ميباشد كه ذهن اكثري از نوآموزان را مشغول مينمايد. تنوع تعداد و گونه هاي اين ابزار ها، ممكن ميباشد شمارا پاره اي حيران نمايد. كتابخانهها و فريم وركهاي جاوا اسكريپت هر يك كاربرد خويش را دارا هستند و مي توانند در آن كاربرد، شايسته ترين باشند.
فراموش نكنيد كه هيچ كدام از اين كتابخانهها و قاب وركها شايسته ترين يا اين كه بدترين نيستند. بلكه تفاوت آنها در نقاط قوت و ضعفي مي باشد كه آنهارا براي به كار گيري خاصي مطلوبخيس مينمايد. پيروي اين نوشتهي علمي، با معرفي شايسته ترين كادر وركهاي جاوا اسكريپت،طراحي سايت در مشهد با ما هم پا باشيد.
تفاوت في مابين Framework و كتابخانه چيست؟كتابخانه و فريم ورك هر دو يكسري كدها در زبانهاي نرمافزار نويسي متعدد ميباشند كه به وسيله توسعه دهندهها يا اين كه developerها درج شده، آزمايش گرديده و با صرفه گرديدهاند تا بقيه توسعه دهندهها از آنان در پروژهي خويش به كارگيري نمايند. در واقع مقصود از ايجاد كرد فريم ورك و كتابخانه اين ميباشد كه توشه يكسري كدها را از دوش برنامه نويس بردارند. در بيشتر مواقع از اين دو تحت عنوان يك مضمون به كار گيري مي گردد در شرايطي كه كهاين دو با يكديگر تفاوت دارند.
كتابخانه يا اين كه Libraryكتابخانه يك فايل ميباشد كه تيماي از كدها را داخل خويش دارااست و هر فرصت در پروژه به مشيها و توابع آن احتياج بود، ميقدرت به راحتي آن را فراخواني كرد. از جمله Jquery يك كتابخانه ميباشد كه در صفحه هاي اينترنت براي طراحي چند جلوهها در بخش Front-end استفاده ميگردد. براي استفاده از كتابخانهي Jquery شروع كدهاي آن را از وب سايت دانلود كرده، آنگاه با استعمال از تگ script آن را در مدرك HTML، لود ميكنيم. و بهدنبال هر جايي از پروژه كه خواستيم، روالهاي آن را فراخواني ميكنيم.
Framework يا اين كه چهار چوبFramework به عبارتيطور كه از نامش پيداست، يك چهارچوب مي باشد. اين به اين مضمون ميباشد، هنگامي كه ميخواهيم از يك كادر ورك در پروژهي خويش به كار گيري كنيم، چهارچوب و اسكلت بندي پروژه مبتني بري آن قاب ورك سازه ميشود.رايا پارس در واقع قاب ورك براي نرم افزار نويس بستري را آماده مينمايد تا بتواند كدهاي خويش را درون آن بنويسد و اين فريم ورك است كه تصميم گيري مينمايد كي و كجا از اين كدها استفاده نمايد.
در منفعت در صورتي بخواهيم از كادر ورك در پروژه استعمال كنيم، بايد در اولِ پروژه اين عمل را جاري ساختن دهيم اگركه از كتابخانه در هر فرصت كه شم نياز كرديم، قادر خواهيم بود استفاده كنيم. همينطور از چند قاب ورك همزمان نميتوانيم در يك پروژه به كار گيري كنيم. اين در حالي هست كه خواهيم توانست از چندين كتابخانه به طور يكجا در پروژهي خويش به كارگيري كنيم.
كتابخانهها و فريم وركهاي Front-End اينترنتنزديك به سالهاي 1999 اين ايده كه اپليكيشن هايي مانند اپليكيشنهاي دسكتاپي در اينترنت تشكيل داد شوند صورت گرفت. اين علاقه آنگاه بود كه ابزارها و امكاناتي مانند ajax به دنياي اينترنت شيوه پيدا كرد. در بالا بايد اين عمل با كدهاي نپخته جاوا اسكريپت اجرا مي شد. يك كار طولاني و سخت! چراكه براي يك برنامه كودك ساده مي بايست چندين خط كد نوشته ميشد.
آن گاه نوبت به كتابخانهها و فريم ورك هايي مانند JQuery، Mootools.js و Prototype.js رسيد تا به ميدان جاوا اسكريپت بيايند. البته آنها براي ادامه مسير بسط اينترنت، نقطه ضعفهاي اكثري داشتند. هنوز ترازو تكرار در كدها زياد بود و براي وظايف خرد خطوط كد نسبتا متعددي نوشته مي شد. بنابراين كتابخانهها و كادر وركهاي جاوا اسكريپتي قدرتمندي به ميدان رقابت وارد شدند. در اين بخش از نوشته ي علمي قصد داريم تني چند از اين كتابخانهها و كادر وركهاي Front-End را به شما معرفي كنيم.
كادر ورك Angular.js
Angular.js يك فريم ورك جاوا اسكريپتي ميباشد كه با استفاده از آن ميتوانيد كدهاي HTML خويش را بي نياز نمائيد. از جمله ميتوانيد از تگهاي جديدي استعمال فرمائيد كه خودتان تعريفوتمجيد ميكنيد. در وضعيت بي آلايش براي تايپ كردن Front-end پروژهها شما با يكسري تگهاي HTML بي آلايش رمز و فعاليت داريد. در شرايطي كه بخواهيد ورقه خويش را تعاملي نماييد مجبوريد كهاين فعاليت را با استفاده از جاوا اسكريپت نپخته جاري ساختن دهيد. اما با صرف وقت معمولا زياد!
البته با عرضه كادر ورك Angular.js بوسيله گوگل، مي توانيد از تيماي از ابزارهاي جاوا اسكريپتي ahrefsبه كار گيري نمائيد. با اين قاب ورك شما ميتوانيد زير معماري MVC، كدهاي Front-end پروژه را بنويسيد.
كتابخانه Reactفكر كنيد ميتوانستيم هر صفحه اينترنت را به نصيبهاي خرد تقسيم كنيم. هر مورد از آن بخشها اين امكان را داشته باشند كه در پروژه بارها به كارگيري شوند. سواي اينكه مجبور باشيم هر توشه مجدد آنهارا كدنويسي كنيم. بگذاريد نام اين قسمتهاي خرد را كامپوننت (Component) بگذاريم. ايدهي كتابخانهي React از طرف فيسبوك ساخت شد و Component-Based هست بدين مضمون كه به ما اين قابليت را مي دهد، Componentهاي محدود گرديدهاي را ساخت كنيم كه state خويش را مديريت نمايند، آن گاه آنها را براي تشكيل داد رابط كاربري غامض تهيه و تنظيم كنيم.
بعداز معرفي مضمون كامپوننت و استعمال از آن توسط [ltr]Angular ،React [/ltr] در ورژني دوم خويش از آن بهره برد. به اين ترتيب مضمون كامپوننت مفهومي مشترك بين اين دو ابزار جاوا اسكريپتي است. ولي در اينشرايط تفاوت اين دو ابزار در چه چيزي است؟ در واقع React صرفا يك كتابخانه كم وسعت جاوا اسكريپتي ميباشد. در حالي كه Angular يك قاب ورك ميباشد. اين يعني بر خلاف Angular در React براي اتصال كامپوننتها و… احتياج به استفاده از ماژولهاي جانبي داريم. مزيت اين شغل آزادي در گزينش اين ماژولهاي جانبي هست. يعني ما مي توانيم شايسته ترين ابزار و مطلوبترين آنهارا نسبت به پروژهي خويش انتخاب كنيم
برچسب: طراحي سايت در مشهد، رايا پارس،